Släpp taget om rawbollen – satsa på hamburgare i Östermalm

16 maj 2022
jonas_olsson

editorial

Det är inte lätt att försöka slå sig fram på sociala medier nu för tiden. Uppdaterar du inte dina kanaler med nytt, spännande content flera gånger om dagen är du helt stekt. Lika stekt som hamburgaren du åt till lunch.

Har du tänkt på att du faktiskt missade en bra chans där, när du valde att inte lägga upp något om hamburgaren på dina sociala kanaler? Att flasha med lite vanligt hederligt gatukökskäk kan faktiskt få dig att sticka ut i mängden bland alla influencers som lever på rawbollar och poké bowls.

Satsa på att äta något originellt – som en helt vanlig hamburgare

De allra flesta som lägger upp sina matäventyr på sociala medier följer med i rådande trender. Och alla typer av bowls, bollar och baljfrukter har varit hetast på Instagram under en lång tid nu. Men du vet väl vad som är den allra största like-raketen? Att ligga i framkant.

Mat som hamburgare, pommes frites och kebabrullar har framtiden för sig. Och vill du kan du bli en av de första som hakar på det tåget. Prova att lägga ut en selfie tillsammans med din saftiga måltid nästa gång du är ute och äter en hamburgare i Östermalm, så kommer du se själv hur likesen börjar ticka in.

 

hamburgare Östermalm

 

Alla älskar något helt oväntat i flödet

Att trycka på like-knappen gör människor nämligen när de reagerar på något. Det är faktiskt inte alls säkert att de själva gillar hamburgare, men ser de något oväntat så kommer tummen att dubbelklicka på bilden utan att de ens hinner tänka efter först.

Men varför skulle de egentligen behöva tänka efter först? Det är ju riktigt gott med hamburgare, och alla som håller på att plåga sig med att käka raw food och dricka matcha-te borde bara lägga ned. För sina egna smaklökars skull. 

Fler nyheter